Hei!

Olen Tiina Latva-Rasku, Japanin lähetystyöntekijä. 
 Japanissa olin lähetystyössä 2008-2013 Japanin ev.lut. kirkon työyhteydessä mieheni Mikan kanssa. Asuimme tuolloin Tokiossa. 

Vuodesta 2013 lähtien olen tehnyt Japaniin suuntautuvaa lähetystyötä Suomesta käsin, japaninkielellä internetin kautta.

Internet-lähetystyö on evankeliumia jakavien sivustojen rakentamista, keskustelua, kysymyksiin vastailua, esirukousta ja paikalliseen seurakuntayhteyteen rohkaisemista.

Rakennan mm. monikielistä sivustoa Bible Toolbox, joka kertoo kristillisen uskon aakkoset yhdeksällä kielellä: arabia, burma, englanti, japani, ruotsi, suomi, swahili, venäjä ja viro. 

Nimikkoseurakuntiani ovat Euran, Hausjärven, Hämeenlinna-Vanajan, Ilmajoen, Isojoen, Kauhajoen ja Porvoon suomalainen seurakunta, Tampereen Eteläinen seurakunta ja Turun tuomiokirkkoseurakunta. Lähetysjärjestöni on Suomen luterilainen evankeliumiyhdistys.

Tärkeän osan lähettäjistäni muodostavat kaikki lähettirenkaani jäsenet. Kiitos teille esirukouksistanne ja mahdollisesta taloudellisesta tuestanne! 
 
Voit liittyä tukirenkaaseeni täällä.  

Bible Toolboxin ylläpitoon ja kääntämiseen voit antaa lahjasi  täällä

Voit lahjoittaa työni hyväksi haluamasi summan Sleyn lahjoitustilille
FI13 8000 1500 7791 95         BIC: DABAFIHH
- Käytä henkilökohtaista viitenumeroasi, jolloin kannatus näkyy automaattisesti myös kotiseurakuntasi lähetyskannatuksena 
TAI kirjoita viestikenttään: Tiina Latva-Raskun rengas + oma kotiseurakuntasi.
- Viitenumero- ja osoitteenmuutosasioissa sinua palvelee Anu Laine puh. 044 298 2601 tai sähköpostilla Anulle, jossa osoite on muotoa: etunimi.sukunimi@sley.fi 

Säännöllisestä kuukausilahjoittamisesta saat tietoa täältä
tai sähköpostilla Leea Gröhniltä, jolle sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@sley.fi tai puh. 044 767 5201

___________________
Keräyslupa: Poliisihallituksen 10.9.2021 myöntämän rahankeräysluvan RA/2021/1127 mukaisesti Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys ry voi kerätä varoja toistaiseksi koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään vuoden kuluessa keräyksestä Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen työhön kotimaassa ja ulkomailla.