Hei!

Olen Tiina Latva-Rasku, Japanin lähetystyöntekijä. 
 Japanissa olin lähetystyössä 2008-2013 Japanin ev.lut. kirkon työyhteydessä mieheni Mikan kanssa. Asuimme tuolloin Tokiossa. 

Vuodesta 2013 lähtien olen tehnyt Japaniin suuntautuvaa lähetystyötä Suomesta käsin, japaninkielellä internetin kautta.

Internet-lähetystyö on evankeliumia kertovien sivustojen rakentamista, keskustelua, kysymyksiin vastailua, esirukousta ja paikalliseen seurakuntayhteyteen rohkaisemista.

Rakennan mm. monikielistä sivustoa Bible Toolbox, joka kertoo kristillisen uskon aakkoset yhdeksällä kielellä: arabia, burma, englanti, japani, ruotsi, suomi, swahili, venäjä ja viro. 

Nimikkoseurakuntiani ovat Euran, Hausjärven, Hämeenlinna-Vanajan, Ilmajoen, Isojoen, Kauhajoen ja Porvoon suomalainen seurakunta, Sastamalan seurakunta, Tampereen Eteläinen seurakunta ja Turun tuomiokirkkoseurakunta. Lähetysjärjestöni on Suomen luterilainen evankeliumiyhdistys.

Tärkeän osan lähettäjistäni muodostavat kaikki lähettirenkaani jäsenet. Kiitos teille esirukouksistanne ja mahdollisesta taloudellisesta tuestanne! 
 
Voit liittyä tukirenkaaseeni täällä.  
 Bible Toolboxin ylläpitoon ja kääntämiseen voit antaa lahjasi  täällä

Voit lahjoittaa työni hyväksi haluamasi summan Sleyn lahjoitustilille IBAN: FI13 8000 1500 7791 95 BIC: DABAFIHH
- Käytä henkilökohtaista viitenumeroasi, jolloin kannatus näkyy automaattisesti myös kotiseurakuntasi lähetyskannatuksena 
TAI kirjoita viestikenttään: Tiina Latva-Raskun rengas + oma kotiseurakuntasi.
- Viitenumero- ja osoitteenmuutosasioissa sinua palvelee Sinikka Ahvenainen etunimi.sukunimi@sley.fi  puh. 050 348 4645. 

Säännöllisestä kuukausilahjoittamisesta saat tietoa täältä
tai Leea Gröhniltä: leea.grohn @ sley.fi tai puh. 09 251 39 228

Keräyslupa: 2017-2021: RA/2017/100